Omat merkkimme

Pikkusetin tuotteet on suunnattu vauvoille ja lapsille. Pikkuset -mallisto sisältää laajan valikoiman laadukkaita sisäpukeutumisen tuotteita kotiin- ja kodin ulkopuolelle. Pitkän historian omaava Pikkuset -tuotemerkki on nykyään tuttu monille äideille esimerkiksi Kelan äitiyspakkauksista.

Siirry sivustolle »

Black Moda Oy:n ja Ristomatti Ratian yhteistyö syntyi tuotemerkin alkuvaiheessa ja Black Moda on ollut oleellinen osa RATIA -vaatemalliston kehitystä. Black Moda vastaa RATIA -tekstiilien markkinoinnista ja tuotannosta.

Siirry sivustolle »

Puuvillatehdas on Black Moda Oy:n oma tuotemerkki. Sen muotoilussa yhdistyvät nostalginen romantiikka ja raikkaus.  Puuvillatehdas tarjoaa selkeälinjaisia, ”suomifilmin” hengessä kulkevia tuotteita, joissa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin. Puuvillatehtaan tuotevalikoimaan kuuluvat kylpytakit, pyyhkeet, yöasut ja kodintekstiilit.

Siirry sivustolle »

Aarrekid on syntynyt inspiraatiosta ja luovuudesta, halusta toteuttaa unelmia ja kertoa tarinoita, jotka ilahduttavat lapsiamme, pieniä aarteitamme. Haluamme antaa mielikuvitukselle tilaa ja kehotamme sukeltamaan satumaailmaan.

Siirry sivustolle »

Black Moda Oy:n sekä turkulaisten Innovaate Oy:n sekä Kajahdus Oy:n yhteistyönä syntynyt POKKO hyödyntää tuotannon ylijäämäkankaita luoden näin aikuisille ja lapsille kestäviä ja tyylikkäitä vaatteita, jotka ovat myös ekologisia.

Siirry sivustolle »

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä »