Portugalin tehtaamme

Portugalin tekstiilituotannolla on pitkä historia tekstiilinvalmistuksessa kiitos koulutuksen, erinomaisten materiaalien sekä innovatiivisten tekniikoiden.

Perheen tehdas Cottonhouse Lda sijaitsee Pohjois-Portugalissa Ponte de Liman kylässä. Yhtiö työllistää 42 henkilöä ja valmistaa tekstiilituotteita 1 200 m2 tiloissa. Cottonhousen erikoisalaa ovat muun muassa erilaiset trikootuotteet päivä- ja yö-pukeutumiseen sekä lasten vaatteet. Cottonhouse Lda:n toimitusjohtajana toimii Riikka Keski-Vähälä.

Oma eurooppalainen tuotanto sekä Öko-tex sertifiointi takaavat, että tuotteet ovat turvallisia käyttäjilleen. Öko-Tex 100 on kansainvälinen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä, joka takaa, että valmiissa tuotteessa haitallisten kemikaalien määrä ei ole ylittänyt Öko-Tex 100:n määrittämiä raja-arvoja. Nämä raja-arvot on jaettu neljään eri ryhmään (perusteena se, kuinka lähellä ihoa tuotetta käytetään). Öko-tex standardia voi käyttää vain, jos koko tuotantoketju on sertifioitu.

Ekologisuus, eettisyys ja puhdas tuotanto ovat Black Moda Oy:n sekä Cottonhouse Lda:n toiminnan pohjana. Oma tuotanto mahdollistaa tiiviin yhteistyön ja nopean kommunikaation painotalojen, värjäämöjen ja kutomon kanssa. Tuotantomme keskiössä ovat ihmiset sekä laadukkaasti viimeistellyt tuotteet; moni tehtaamme tämänhetkisistä ompelijoista on työskennellyt yrityksessä sen perustamisesta lähtien.

Yrityksenä tahdomme vastata myös kuluttajien kasvavaan kiinnostukseen tuotteen alkuperästä sekä tarinaan tekstiilin takana. Pyrimme tuomaan tuotannostamme ja sen eri vaiheista mahdollisimman paljon esille sekä toimimaan kuluttaja- ja asiakaslähtöisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »