Black Modalta kolme bodya vuoden 2022 äitiyspakkaukseen

Syntyvyyden kasvun ansiosta vuoden 2022 äitiyspakkauksen julkistus on käsillä jo nyt. Tämän kertaiseen äitiyspakkaukseen valikoitui Black Modalta PikkuSet-merkin kaksi bodya ja Pumpkin Designin Aarrelabel -merkin yksi body. Hedelmäisen mehukas Papaija-kuosi ja keltavalkoinen Aalto-kuosi ovat kuosisuunnittelija Sonia Ankerin käsialaa.

Tuotteiden suunnittelussa on huomioitu vauva-arjen tarpeet: pitkähihaiset bodyt ovat nepparikiinnitysten ansiosta helposti puettavia ja pienimmässä eli Aarteen valkoisessa kietaisubodyssa on hihansuissa raapimissuojat. PikkuSet-merkin Papaija-kuosisessa bodyn haaran jatkopala ja pitkät käänteet hihansuissa pidentävät bodyn käyttöikää. Kutakin kolmea bodya valmistetaan äitiyspakkausta varten arviolta 28 000 kappaletta.

Aarteen valkoisen kietaisubodyn ja PikkuSetin Papaija-bodyn neulos on valmistettu orgaanisesta puuvillasta ja se on GOTS-sertifioitua. Sekä kuidun että langan alkuperämaa on Turkki. Aalto-body on valmistettu BCI-puuvillasta, jonka kuidun alkuperämaita ovat USA ja Australia ja langan alkuperämaat ovat Turkki ja Idonesia.

Kaikissa bodyissä on 5 % elastaania tuomassa tuotteisiin joustoa ja mukavuutta. Kaikilla tuotteilla on myös Öko-Tex Standard 100 -sertifiointi. Neulokset valmistetaan, värjätään ja painetaan Portugalissa Black Moda Oy:n pitkäaikaisilla kumppaneilla. Tuotteet leikataan ja ommellaan Pohjois-Portugalissa omassa ompelimossa Black Moda Portugal, Lda:ssa.

Kelan vuoden 2022 äitiyspakkauksen sisältöön pääset tutustumaan tästä linkistä.

BM CAPITAL OY on Aarrelabel-merkin osaomistaja 25 % osuudella ja Black Moda Oy:n omistaja 100 % osuudella.