Haluatko RATIA- tai Puuvillatehdas-merkkien jälleenmyyjäksi?

Tukkuverkkokaupasta tilaaminen käy helposti ja nopeasti.

Oletko kiinnostunut muotoilusta, joka kestää aikaa? Nyt sinun on mahdollista saada myymäläsi tai verkkokauppasi valikoimaan kysyttyjä, laadukkaita ja ajattoman tyylikkäitä RATIA– ja Puuvillatehdas-merkkien tuotteita!

Olemme avanneet Black Moda Oy:n tukkuverkkokaupan, jossa pääset selaamaan RATIAn ja Puuvillatehtaan vaatteiden ja kodintekstiilien valikoimia ja tilaamaan tuotteita juuri silloin, kun se sopii sinun aikatauluusi!

Laadukas ja kattava valikoimamme sisältää vaatteita, sukkia, yöasuja ja kylpytakkeja koko perheelle sekä pyyhkeitä, saunatekstiilejä, vuodevaatteita, neuleita, asusteita ja nahkalaukkuja.

Jos haluat hakea RATIA- ja/tai Puuvillatehdas-merkin jälleenmyyjäksi, käy täyttämässä ja lähettämässä hakemuksesi täällä. Käsittelemme hakemuksesi ja tutustumme yritykseesi ennen asiakassuhteen aloittamista. 

Mikäli sinulla on kysyttävää RATIA- tai Puuvillatehdas-merkin jälleenmyynnistä tai tukkuverkkokaupasta ja sen valikoimasta, olethan yhteydessä osoitteeseen: sales(at)blackmoda.fi