Rakasta vaatettasi myös korjaamalla

Vaatteen hoito-ohjeen mukainen pesu, hoito ja huolto pidentävät vaatteen käyttöikää, säästää rahaa ja luontoa. Välillä käy kuitenkin niin, että hyvästä huolenpidosta huolimatta vaatteeseen tulee reikä, nappi putoaa tai vetoketju menee rikki. Eikä itseltä välttämättä löydy aikaa, välineitä tai osaamista, jotta harmittavan vian saisi korjattua itse ja siten pidennettyä rakkaan vaatteen käyttöikää.

Aarrelabel on löytänyt yhteistyökumppanin vaatteiden korjaamiseen netissä. Menddien alustan kautta voit helposti korjauttaa vaatteesi revenneen sauman, vaihtaa vetoketjun tai vaikkapa paikata reiän. Kupongilla menddieaarre saat minkä tahansa vaatteen korjauksesta 10 % alennuksen osoitteessa menddie.com. Tarjous on hyödynnettävissä 7. elokuuta 2020 asti. Korjauttamalla vaatteesi säästät rahaa, aikaa ja luontoa – ja uskallamme väittää, että myös hermoja!

Mikä Aarrelabel?
Aarrelabel on vuonna 2011 perustettu Pumpkin Design Oy:n oma vaatemerkki, joka on tunnettu aiemmin nimellä AARREkid. Black Modan sisarukset Laura, Marko ja Riikka ostivat brändin vuonna 2016. Tänä päivänä, Aarrelabel valmistaa tuotteensa Black Moda Portugalissa ja muilla vastuullisilla toimittajille Portugalissa sekä Italiassa. Tutustu tuotteisiin: aarrelabel.com.

Lue eri tuotteiden hoito-ohjevinkit aiemmista blogiteksteistämme!