RATIA-päivävaatteet ovat saapumassa Prisman valikoimiin 28.2.2024.

Myyntiin tulevat päivävaatteet ovat täynnä raikkautta, käytännöllisyyttä ja persoonallisuutta.
RATIA on jo pitkään tunnettu laadukkaista ja tyylikkäistä päivävaatteistaan,
ja nyt nämä klassikot ovat vihdoin saapumassa Prisman valikoimiin.
Pitkään odotetut päivävaatteet täydentävät Prisman jo monipuolista RATIA-valikoimaa,
johon kuuluvat yö- ja oloasut, pyyhkeet sekä kylpytakit.


RATIAn pitkäaikainen suosikki, Pisara-tunika ja monikäyttöinen Pouta-paita ovat varmoja valintoja niin arkeen kuin juhlaankin. Yksi RATIAn päivävaatteiden rakastetuimmista piirteistä ovat ehdottomasti niiden ihanat kuosit. Päivävaatteissa tullaan näkemään tuttuja klassikkokuoseja uusissa ihanissa väreissä. Kukkaloistoa päivävaatteisiin tuo ihastuttavat Daaliat, Nuppunen sekä City Blossom-kuosit. Modernia ja graafista linjaa ilmentävät puolestaan Rain, Nuoska ja Papu-kuosit.


RATIA-päivävaatteet ovat vastuullisesti valmistettu tehtaallamme Portugalissa.
Tuotteilla on OKO-TEX sertifiointi sekä ETIC – merkki. ETIC – merkin tavoitteena on helpottaa kuluttajan mahdollisuutta valita vastuullinen Euroopassa valmistettu tuote.
Lisätietoa https://www.etic.info/


”Meille on ensiarvoisen tärkeää, että tuotteemme ovat kaikkien saatavilla ja tarjoavat hyvän hinta-laatusuhteen. Tuotteemme on suunnniteltu kestämään aikaa ja päivittäistä käyttöä, tuoden samalla iloa ja mukavuutta arkeen. Siksi olemme erityisen innoissamme, että nyt kuluttajilla on mahdollisuus tutustua, hypistellä ja kokeilla RATIAn suosittuja päivävaatteita helposti kautta maan – kertoo RATIAn toimistonjohtaja Elina Lappi.

RATIAn päivävaatteet ovat saatavilla Prismasta ympäri maan 28.2. alkaen, tuoden iloa ja arjen luksusta elämääsi. Valitse omasi ja löydä uusi suosikkisi!