Mitä me tuotamme?

Neulokset

Neulosvalikoimaamme kuuluvat kuosilliset, raidalliset ja yksiväriset trikooneulokset eri koostumuksilla – single jerseyt, interlockit, resorit, vuorineulokset ja monia muita, mm. GOTS (Global Organic Textile Standard) sertifioidut luomupuuvillaiset trikoot, sekä uusimpana lisäyksenä kierrätetty puuvilla. Valmistamme neuloksia asiakkaidemme omilla kuoseilla, sekä toimitamme myös valmiita neuloksia varastostamme, rullina tai pakkoina. Neuloksien lisäksi, meiltä saat myös muita tekstiilituotannossa tarvittavia oheistuotteita.

Vaatteet

Valmistamme räätälöityjä vauvojen, lasten ja aikuisten sisävaatteita. Kaksi kaavoittajaa ja kaksi suunnittelijaa ovat asiakkaidemme käytettävissä. Tämän lisäksi malliompelimo mahdollistaa myös pienempien mallisarjojen teettämisen. Tuotantominimit vaihtelevat tuote- ja laatukohtaisesti. Lisätietoa minimimääristä ja muista tuotantoon liittyvistä asioista saat edustajiltamme.

Kylpy- ja kodintekstiilit

Oman tuotantomme lisäksi työskentelemme yhteistyössä pitkäaikaisten tuotanto –ja markkinointikumppaniemme Somani – Sociedade Têxtil, Sa sekä Belfama – Empresa Tèxtil, Lda kanssa. Yhdessä voimme tarjota asiakkaillemme laajoja tuoteperheitä ja –kokonaisuuksia. Kylpytuotteissamme käytämme pääosin kahta eri laatua, 100% puuvillaa ja Loop Safe®:a kudottuna sekä painettuna. Saatavilla ovat myös pellava, viskoosi ja modaali –sekoitteiset froteet. Tuoterepertuaariimme kuuluvat vauvojen, lasten ja aikuisten kylpytuotekokoelmat. Froteetuotteillamme on myös Öko-tex sertifiointi ja vastaamme itse froteen värjäyksestä, kudonnasta ja painosta. Kylpytuotteiden lisäksi toimitamme myös tekstiilit kotiin ja keittiöön.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä »