Vaatelahjoitus vastasyntyneiden alkutaipaletta auttamaan

Black Moda Portugal lahjoitti Kelan äitiyspakkauksestakin tuttuja bodyja, vauvahousuja ja kypärämyssyjä Banco do Bebé:n tukemille vastasyntyneille. Paketti sisälsi myös KUDE-tunikoita pienokaisten äitejä varten.

Banco do Bebé – Vastasyntyneiden avustusjärjestö, on voittoa tavoittelematon järjestö, joka on perustettu vuonna 1996 ja joka toimii Alfredo da Costa synnytyssairaalan yhteydessä. Järjestön tehtävänä on varmistaa, että vastasyntyneillä on tarvittava ihmisarvo elämänsä alussa ja antaa tukensa näiden perheille.

Järjestön perustivat viisi vapaaehtoistyössä Dr. Alfredo da Costan äitiyssairaalassa työskennellyttä naista: Marina Arnoso, Luisa Lancastre, Ingrid Poppe, Efigénia de Brito and Maria Sarsfield Cabral. Vapaaehtoistyön aikana he huomasivat, millaisia taloudellisia, sosiaalisia ja kehitykseen liittyviä ongelmia äidit, pienokaiset ja heidän perheensä kohtaavat päivittäisessä elämässään. Siksi nämä naiset päättivät perustaa järjestön, joka tukee järjsestelmällisesti apua tarvitsevia perheitä. Yhdistyksen pääkonttori sijaitsee Lissabonissa. 

”Banco do Bebé – Vastasyntyneiden avustusjärjestö kiittää Black Moda Portugalia anteliaasta lahjoituksesta, jonka avulla voimme entistä enemmän auttaa tukemiamme lapsia ja perheitä.

Vauvanvaatteet ovat suloinen lahja, joka täyttää sydämet rakkaudella ja hellyydellä ja varmasti tekee suuren vaikutuksen auttamiemme vauvojen elämään. Äideille jaettavilla tunikoilla on myös iso merkitys.

Kaikkien puolesta oikein paljon KIITOS.”
Terveisin
Gabriela Filipe


Voit tutustua tarkemmin Banco do Bebén toimintaa tästä linkistä. Sivut ovat portugalin kielellä.