Black Moda Portugal, Lda:n valmistamat äitiyspakkauksen vaatteet Dubain maailmannäyttelyssä

Dubain maailmannäyttely – EXPO 2020 DUBAI, avautui lokakuun alussa Arabiemiraattien koillisosassa ja näyttely on avoinna yleisölle 31.3.2022 asti. Suomi osallistuu näyttelyyn 120 suomalaisyrityksen voimin. Suomi-paviljonki johdattaa vierailijat matkalle Suomen keskeisiin vahvuuksiin, joita ovat luonto ja kestävyys, koulutus ja osaaminen sekä käytännöllisyys ja hyvinvointi.

Yhdeksäs vuosittainen World Happiness Report paljasti, että suomalaiset ovat maailman onnellisin kansa jo neljättä vuotta peräkkäin. Suomessa halutaan pitää hyvää huolta myös tulevaisuuden aikuisista ja varmistaa heille mahdollisimman onnellinen elämän alkutaival. Yksi tällainen keino on Kelan äitiyspakkaus, joka on innoittanut vastaavia valtiollisia hankkeita tai tutkimusrahoitteisia projekteja ympäri maailmaa.

Dubain maailmannäyttely onkin loistava tilaisuus tehdä Kelan äitiyspakkausta ja se sisältöä vieläkin tunnetummaksi kautta maailman. Mukana näyttelyssä ovat myös Black Moda Portugal, Lda:n valmistamat Aarre- ja PikkuSet-merkkien äitiyspakkauksen vaatteet, jotka pääsevät ihastuttamaan messujen aikana jopa 25 miljoona kävijää!

Black Moda Portugalin valmistamat Kiivi-potkuhousut ja oranssi jatkopalabody.