Black Modalta kolme bodya ja kypärämyssy vuoden 2023 äitiyspakkaukseen

Kela vuoden 2023 äitiyspakkaus on nyt julkaistu ja sen 38:sta tuotteesta yhteensä neljä on Black Modan toimittamia. Tällä kertaa äitiyspakkaukseen valikoitui Black Modalta PikkuSet-merkin makea Karkki-kuosillinen body sekä Pumpkin Desginin Aarrelabel-merkiltä kaksi bodyä ja kypärämyssy. Toisessa Aarrelabelin bodyssa oleva Stars-kuosi on Tong Renin käsialaa.

Vuodesta 1938 asti jaettu äitiyspakkaus sisältää lasten vaatteita ja muita tarpeellisia tarvikkeita lapsen ensimmäisille vuosille. Black Modan toimittamien tuotteiden suunnittelussa on huomioitu helppokäyttöisyys ja pitkäikäisyys: PikkuSetin Karkki-kuosisen kietaisubodyn ja Aarrelabelin aprikoosin sävyisen bodyn puettavuutta helpottavat nepparikiinnitykset. Aarrelabelin graafinen Stars-kuosillisen kietaisubodyn jatkopala taas pidentää bodyn käyttöikää pienokaisen kasvaessa. Aarrelabelin kypärämyssy taas suojaa pienen pään ja kaulan alueen kylmältä. Kaikkia tuotteita valmistetaan äitiyspakkausta varten arviolta 36 000 kpl.

Kaikki Black Modan toimittamat tuotteet on valmistettu orgaanisesta puuvillasta ja se on GOTS-sertifioitua. Aarrelabelin bodyt on valmistettu 100% orgaanisesta flokatusta interlockista, jonka mielenkiintoinen pinta muistuttaa ribbiä. Myös Aarrelabelin kypärämyssy on valmistettu 100 % orgaanisesta puuvillasta. PikkuSetin bodyssä on orgaanisen puuvillan lisäksi 5% elastaania tuomassa tuotteisiin joustoa ja mukavuutta. Kaikilla tuotteilla on Oeko-Tex Standars 100 -sertifiointi.

Vuoden 2023 äitiyspakkauksen tuotteiden leikkauksesta ja ompelusta vastaa Black Moda Portugal Lda, joka sijaitsee Pohjois-Portugalissa. Neulosten valmistus, värjäys ja paino tapahtuu myös Portugalissa Black Moda Oy:n pitkäaikaisilla kumppaneilla.

Tutustu Kelan vuoden 2023 äitiyspakkauksen sisältöön tästä linkistä.

Vuoden 2022 äitiyspakkaukseen valikoitui Black Modalta kolme body, lue artikkeli tästä linkistä.