Vaatteidemme tekijät, osa 2

Vaatteidemme tekijät -juttusarjaamme toisessa osassa esittelemme Carlos Silvan, joka työskentelee myyntiassistenttina ja koordinoi tuotantoasiakkaittemme tilauksia yhteistyössä tuotannon eri osastojen kanssa.

Nimesi
Carlos Filipe Pereira da Silva

Työnimike tai työtehtävät
Olen myyntiassistentti ja tämä on ensimmäinen kokemukseni tekstiilialalta. Vastuullani on koordinoida asiakkaan toiveet tuotanto-osaston kanssa.

Koulutuksesi tai aikaisempi työkokemus?
Minulla on johtamisen tutkinto ja aikaisempi työkokemukseni poikkesi suuresti siitä, mitä teen nyt täällä Black Moda Portugalissa.

Milloin aloitit Black Moda Portugalissa?
Olen aloittanut työskentelyn lokakuussa 2015.

Kuinka sait tietää yrityksestä?
Etsin uusia uramahdollisuuksia vuonna 2015 ja näin, että täällä oli avoin työpaikka. Hain työtä ja pääsin työhaastatteluun. Sen jälkeen olen ollut täällä.

Miten työsi on muuttunut tänä aikana?
Olen työskennellyt useissa eri tehtävissä täällä. Olen tehnyt varasto-, tuotanto- ja hallinnollisia tehtäviä ja paljon muuta. Se oli minulle erittäin hyvä asia, koska ymmärsin paremmin kaikki prosessit ja opin niistä nopeammin. Kuten sanoin aiemmin, tämä on ensimmäinen kokemukseni tekstiileistä.

Millainen on tavanomainen työpäiväsi? Minkälaisista asioista tai tehtävistä työpäiväsi koostuu?
Tarkistan päivittäin asiakkaitteni tuotannon tilanteen. Saan asiakkailta tilauksia ja toimitan kaikki materiaalit ja suunnitelmat tuotannolle niin, että kun tuotannon on aika aloittaa tilauksen valmistaminen, heillä on kaikki valmiina ilman epäselvyyksiä tai viiveitä. Varmistan, että tuotanto pysyy aikataulussa ja tekee kaiken, mitä asiakas haluaa.

Kenen kanssa tai minkä osaston kanssa työskentelet eniten yhdessä?
Eniten teen työtä tuotanto-osaston kanssa, mutta työskentelen kaikkien muidenkin osastojen kanssa (logistiikka, mallitus jne.). Tiimissämme olemme kaikki yhteydessä toisiimme ja jokaista tarvitaan osana tätä koneistoa.

Mikä on parasta työssäsi? Mikä tuo iloa työhösi?
Tavoitteeni ovat tyytyväiset asiakkaat ja se tuo minulle iloa työhön.

Mikä asettaa eniten haasteita työssäsi?
Ongelmanratkaisu ja ratkaisujen löytäminen on haastavinta työssäni. Tavoitteenani on saavuttaa paras lopputulos asiakkailleni ja se on joskus vaikea saavuttaa.

Mikä parantaa motivaatiotasi työssä?
Olen aina hyvin motivoitunut. Parhaan laadun ja tyydyttävien ratkaisujen löytäminen asiakkaalle on prosessi, joka pitää minut jatkuvasti motivoituneena.

Miten rentoudut vapaa-ajallasi?
Perheeni on tärkeintä ja elämäni tarkoitus, joten vietän perheeni kanssa niin paljon aikaa kuin pystyn ja lasken jokaisen sekunnin.

Millaisia ​​terveisiä haluat lähettää tuotantoasiakkaille Suomessa?
Haluan kiittää kaikkia suomalaisia asiakkaitamme siitä, että he valitsivat meidät tuotteidensa valmistajaksi ja haluan vakuuttaa heille, että me kaikki täällä teemme aina parhaamme saadaksemme heidän tuotemerkkinsä saavuttamaan tavoitteensa ja menestyksensä.

Millaisia ​​terveisiä haluat lähettää kuluttajille Suomessa?
Haluan kiittää kaikkia kuluttajia, jotka ostavat valmistamiamme tuotteita. Voin taata heille, että nämä tuotteet on valmistettu ekologisesti ja turvallisuusstandardeja noudattaen. Lisäämme jokaiseen tuotteeseen jotain, mitä kukaan ei voi kopioida – se on rakkautemme niiden tekemiseen.